avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... apel
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

apel

Am mai intrebat si mai devreme insa nu mi s-a raspuns, as vrea sa stiu daca pot face apel in urma hotararii date de catre insanta la nivel de fond, in cazul in care valoarea dezbatuta este mai mica de 1 miliard?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:10, 19 Aprilie 2010
Declarati recurs si il motivati in termen de 15 zile de la comunicarea hotararii judecatoresti.
Ar fi recomandabil sa va redacteze un avocat recursul intrucat trebuie motivat si in fapt si in drept.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recus dau apel? ioanandrei ioanandrei Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie : Intr-o CAUZA EVALUABILA IN BANI , val. peste 100.000,0 Ron , in care INSTANTA DE FOND a fost TRIBUNALUL- ... (vezi toată discuția)
Cerere lamurire & completare vs termen cale de atac JohnJohn JohnJohn Situatie: Partea (nemultumita de sentinta) depune cerere de lamurire si completare a acesteia. Intre timp, termenul de exercitare a caii de atac curge, iar ... (vezi toată discuția)
Pot sã exercit recurs sau o altã cale extraordinarã de atac în situaþia prezentatã mai jos? ContSters22096 ContSters22096 un litigiu avand ca obiect o suma de bani de peste 200.000 ron. a fost judecat pe fond, paratul avand castig de cauza - este cauza pe vechiul cod de proc ... (vezi toată discuția)