avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... martor la proces de succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

martor la proces de succesiune

Buna ziua
As dori sa stiu ce se intampla in cazul in care fiind citata ca martor nu ma prezint la un proces de succesiune.Este vorba de impartirea averii a doi frati(dupa decesul parintilor acestora).Mentionez ca cei doi care isi disputa mostenirea imi sunt veri primari

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 16:08, 19 Aprilie 2010
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
in principiu, veti primi o amenda judiciara. si, in functie de judecator, este posibil sa dispuna aducerea dv de catre jandarmi :(
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va v-a amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare la proces - martor (furt calificat) luminita24 luminita24 Ce se intampla daca nu ma prezint ca martor la un proces privind furtul calificat(art209 C.p) (vezi toată discuția)
Prezenta la proces Agentevil Agentevil Ce se poate intampla daca nu ma prezint la un proces penal in stare de apel unde sunt chemat ca martor?Mentionez ca sunt in concediu de crestere copil si nu am ... (vezi toată discuția)
Mostenire .unul dintre mostenitori refuza sa se prezinte la succesiune recoba recoba buna ziua ! care este procedura in care sunt 3 mostenitori pe un titlu de proprietate ,iar la succesiune unul dintre ei nu vrea sa prezinte? (vezi toată discuția)