avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM nou, demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM nou, demisie

buna ziua! ce trebuie sa fac ca sa pot pleca de la firma la care lucrez si in cel mai scurt timp sa semnez un nou CIM. precizez ca maine semnez demisia si as vrea ca joi sa semnez un nou CIM. e posibil?? exista alta varianta?
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 10:58, 20 Aprilie 2010
morenika a scris:

in cazul in care se face incetarea contractului de munca de comun acord,care e timpul minim in care eu pot semna un nou c.m.i ? ms pt raspunsul anterior


Incheierea unui nou c.i.m se poate face imediat dupa incetarea celui vechi.
Data inceperii activitatii la noul loc de munca poate sa fie data incetarii activitatii la vechiul loc de munca.
Un nou CIM poate fi incheiat imediat, din data incetarii celui anterior, fara nici-o problema,
Semnarea noului CIM se face cu minim 1 zi ianinte de data inceperii activitatii, pentru ca noul angajator sa poata face inregistrarea in Revisal in termen, iar cartea de munca va fi adusa cand va fi primita de la vechiul angajator. Anagajtorul nou va avea termen 20 de zile pentru a merge cu actele dvs si contractul pentru a le depune la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuare activitate dupa pensionare nicolaelena08 nicolaelena08 In 8 ianuarie 2015 , implinesc 60 ani, ma pensionez(femeie).,in invatamant , cadru auxiliar(laborant).Pot ramane sa lucrez in continuare ?pe mine m-au pus ... (vezi toată discuția)
Suspendare concediu crestere copil Cleuta11 Cleuta11 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu informatii privind urmatoarea situatie. Momentan sunt in concediu crestere copil, dar de la data de 1 august vreau sa ma ... (vezi toată discuția)
Hotararea guvernamentala nr 161/2006 simona.elisa simona.elisa buna ziua, Ce parere aveti de modificarea HG161/2006- CU PRIVIRE LA REGISTRU DE EVIDENTA A SALARIATILOR? eu nu am prea inteles, cei drept sunt la inceput in ... (vezi toată discuția)