avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... RESTANTA LA RATELE LUNARE LA BANCA...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

RESTANTA LA RATELE LUNARE LA BANCA...

Buna ziua,
as dori sa ma informati,legat de un imprumut facut de mine,la o banca comerciala in Romania,in urma cu trei ani(pe 10 ani).Am achitat tot timpul la zi ratele lunare,dar nemaibeneficiind de nici un venit(am ramas fara loc de munca,fara vreun venit lunar,din ianuarie),am ramas restanta bineinteles din luna februarie.Am anuntat banca,mi s-a aprobat chiar amanarea ratelor pe 6 luni de zile ,cu conditia sa platesc lunar un comision de risc de 50 ron si 30 euro pentru dosar.Nu am de unde sa platesc,si in aceste zile am fost sunata de la birou de credite,care mi-au spus ca vor veni cei de la banca cu un executor judecatoresc pentru a-mi pune sechestru pe bunuri mobile sau imobile
Mentionez ca este vorba de un credit de NEVOI PERSONALE.
Intrebarea mea este,ce drepturi are banca,ce bunuri poate sa-mi ia,pentru ca in contractul de credit,nu este specificata legea la care ma supun,sau care se aplica intr-un litigiu.
Va multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: ContSters124416 , utilizator 19:41, 19 Aprilie 2010
Conform legislatiei in vigoare creditorul poate executa bunurile mobile si imobile....
ar trebui sa formultai contestatie la executare in instanta pt a stopa.
Chiar daca eu nu am garantat cu nimic,fiind un credit de nevoi personale?Si as dori sa stiu,unde si cand se depune aceasta contestatie la executarea silita?
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit nevoi personale O eneviorel O eneviorel În urma cu 8 ani ,am făcut un credit pentru nevoi personale,la care nu am platit nicio rata din motive ..... Personale.actualmente singurul lucru deținut ... (vezi toată discuția)
Credit banca cica elena cica elena daca am 2 rate restanta la banca pentru credit de nevoi personale ce imi poate executa silit (vezi toată discuția)
Rate neplatite ducubusitia ducubusitia buna ziua numele meu este Alexandru si am si eu o problema cu banca. am luat un credit de nevoi personale in valoare de 5000 euro,totul a mers bine am platit ... (vezi toată discuția)