avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... taxa judiciara cerere reconvenþionale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

taxa judiciara cerere reconvenþionale

imi poate spune cineva ce valoare are taxa judiciara cerere reconvenţionale si unde se plateste in Buc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:28, 16 Mai 2010
Depinde de obiectul cererii si unde anume va judecati in Bucuresti la ce instanta. Cererile reconventionale se taxeaza asemeni actiunii principale.
Potrivit legii taxelor de timbru "Art. 10. – Cererile reconventionale se taxeaza dupa regulile aplicabile cererii sau actiunii principale."

Se plateste la domiciliul fiscal, adica acolo unde are domiciliul din CI.

Pentru un raspuns complet, avem nevoie de mai multe informatii.

Ce solicitati prin cererea reconventionala?

nu ati dat prea multe amanunte, asa ca nu va putem da un raspuns.
Reveniti cu amanunte

solicit program de vizitare se judeca la judecatoria sect 6
Multumesc frumos!
:offtopic:@Nicolaebaltan, va rog nu mai deschideti noi topicuri. Ramaneti si scrieti aici.
Nicolaebaltan a scris. :
am cerut program de vizitare la judecatoria sect6 si vreu sa stiu cu cat ar trebui sa timbrez cererea?
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Mostenire.partaj intre 2 mostenitori Marcello Marcello In speta la mostenire sunt 2 mastenitori,care nu s-au inteles asupra impartirii masei succesorale.Unul a deschis actiune de partaj in instanta.In acest caz, ... (vezi toată discuția)
Cerere reconventionala marijuan marijuan buna ziua sotia mea a intentat actiune destabilire a domiciliului minorului in alt oras, precum si plata pensiei alimentare. am inaintat cerere ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru dezbatere succesiune/partaj succesoral pe cale judecatoreasca Cristian123c Cristian123c Unul dintre succesibili nu se prezinta la notar pt. dezbaterea succesorala.Se poate cere in instanta doar dezbaterea succesiunii fara partaj succesoral? Ce ... (vezi toată discuția)