avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... taxa judiciara cerere reconvenþionale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

taxa judiciara cerere reconvenþionale

imi poate spune cineva ce valoare are taxa judiciara cerere reconvenţionale si unde se plateste in Buc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:28, 16 Mai 2010
1. stabilirea masei succesorale - 3% din valoarea acesteia;
2. impartirea masei succeorale - 3% din valoarea masei partajabile
Incercati sa va angajati avocat si poate se gaesc solutii.Daca va intelegeti si va redacteaza avocatul tranzactia scapati de multe alte cheltuieli.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire.partaj intre 2 mostenitori Marcello Marcello In speta la mostenire sunt 2 mastenitori,care nu s-au inteles asupra impartirii masei succesorale.Unul a deschis actiune de partaj in instanta.In acest caz, ... (vezi toată discuția)
Cerere reconventionala marijuan marijuan buna ziua sotia mea a intentat actiune destabilire a domiciliului minorului in alt oras, precum si plata pensiei alimentare. am inaintat cerere ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru dezbatere succesiune/partaj succesoral pe cale judecatoreasca Cristian123c Cristian123c Unul dintre succesibili nu se prezinta la notar pt. dezbaterea succesorala.Se poate cere in instanta doar dezbaterea succesiunii fara partaj succesoral? Ce ... (vezi toată discuția)