avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contestare proces verbal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestare proces verbal

Buna seara!!!
Am si eu o intrebare daca se poate sa ma ajute cineva?
Acum o luna si ceva mai exact pe 10 03 2010 in urma unui incident in trafic (o tamponare usoara) am ramas fara permis si talon din cauza ca la fata locului a aparut in domn` politist care ma trimis la o expertiza itp de unde sa dovedit ca sistemu de franare este defect.
Intrebarea mea este:
Daca am depus plangere impotriva procesului verbal si aceasta plangere este respinsa eu imi recuperez permisu la 3 luni dupa ce hotararea ramane definitiva? Adica la 3 luni dupa ce se termina procesul?
Mentionez faptul ca nu am scos permisul pe baza certificatului de grefa si nu am condus timp de o luna si ceva.
Ce sanse exisista pentru ca eu sa imi recuperez permisu pe 10 06 2010?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:09, 10 Mai 2010
Puteti depune in copie legalizata incheierea care se va pronunta ,care va stipula ca se ia act conform art.246 c.pr.civ,ca va retrageti plangerea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De cand incepe suspendarea permisului?? boboacastelian boboacastelian Acum 5 luni mi.a fost retinut permisul de conducere pentru viteza 90 de zile.in a 15-a zi de dovada am depus contestatie impotriva procesului verbal.nu am ... (vezi toată discuția)
Se poate circula cu certificatul de grefa ? pinnutz_789 pinnutz_789 Buna ziua ! Mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile pentru viteza. Am avut dovada de circulatie 15 zile, iar in timpul acesteia am facut ... (vezi toată discuția)
Contestatie stefan88u stefan88u buna ziua ce trebuie sa fac pentru a inainta o contestatie sa imi iau permisul pentru 30 de zile? (vezi toată discuția)