avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Renuntare la ...renuntarea la judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Renuntare la ...renuntarea la judecata

Daca reclamantul a facut o cerere de renuntare la judecata, pe care a depus-o prin serviciul de registratura a judecatoriei dar la termenul fixat ptr. judecarea cauzei nu mai doreste sa renunte la judecata, poate sa-si retraga aceasta cerere?
Cel mai recent răspuns: DanyD , utilizator 07:08, 23 Aprilie 2010
Va multumesc.
Acelasi lucru este valabil si pentru cererea de suspendare fomulata de catre reclaman, in situatia in care anterior de a o pune in discutie contradictorie, reclamantul renunta la ea?
radusava a scris:

Ati intrebat mai devreme ce ar avea de spus paratul cu privire la cerere dvs. de renuntare la judecata.... pai ar avea de spus instantei in aceasta situatie sa va oblige la cheltuielile de judecata .

Nu, ma interesa ce ar putea spune paratul in legatura cu retragerea "renuntarii la judecata".
Va multumesc.:coffee:
Da, este valabil si pentru suspendare....merci ptr.cafea ...
Si pentru retragerea sau renuntarea la cererea de suspendare formulata de ctare reclamant, este nevoie de acceptul paratului? Pai daca reclamantul nu doreste sa se mai suspende cauza, si isi retrage /renunta la cerere, paratul cum s-ar putea opune la asa ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen judecata ALBERTO58 ALBERTO58 Buna ziua! in calitate de parte reclamanta,am depus in instanta cerere pentru renuntare la judecata a dosarului ; cu toate astea (desi nu aveam dat niciun ... (vezi toată discuția)
Ordinea de solutionare: cererea de suspendare si exceptia conexitatii DanyD DanyD In situatia in care reclamantul a depus pana la termen, prin serviciul de registratura o cerere de suspendare iar la termen paratul invoca exceptia conexitatii ... (vezi toată discuția)
Renuntare actiune in instanta iileana iileana am depus o actiune in instanta, la Judecatoria Ploiesti, care are termen anul viitor. acum trebuie sa renunt la actiune, imi puteti da un sfat cum se ... (vezi toată discuția)