avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Buna seara....va rog sa imi dati cateva lamuriri cu privire la pensia alimentara...sotul meu lucreaza in afara tarii....pana acum a avut contracte de munca pe 3 luni...daca ne-am despartit nu mai am contractele lui...si el ma ameninta ca imi va da ca pensie alimentara un procent din minimul pe economie......lui ii intra salariul in tara printr-o banca...dar mi-a zis ca isi va schimba banca pt a nu mai stii nimic de el....se poate asa ceva???? cum as mai putea dovedi ce venituri are?????????
Multumesc
Cel mai recent răspuns: danacr3 , utilizator 23:42, 19 Aprilie 2010
prin comisie rogatorie in temeiul regulamentului european se solicita de laa tribunalul in a carui sircumscriptie este sa faca dovada veniturilor
conform directivei CE 38/2006 (daca nu ma insel) nu poate sta pe teritoriul unui stat membru daca nu are venituri art. 7.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara Dinu Nicoleta Dinu Nicoleta Cum se stabileste pensia alimentara a unui minor de 2 ani, daca tatal munceste cu acte 8 luni din an cu acte in regula in Italia (vezi toată discuția)
Pensie alimentara din germania Camelia_balan Camelia_balan Fostul meu sot lucreaza in Germania ,s-a recasatorit si mai are acolo inca un copil.Prin hotarare de divort in 2004 i s-a fixat plata unei pensii alimentare ... (vezi toată discuția)
Ajutor! intreb pe acest forum intrucat pare mai apropiat ... lanar lanar Buna seara! Intreb pe acest forum intrucat pare mai apropiat de speta la care ma refer. Tatal copilului meu este de nationalitate guineza. Nu locuim si nu ... (vezi toată discuția)