carol_lorac a scris:
nu ne-ati spus a cui a fost decizia de a plati acest cuantuum de 500 lei/luna la fondul de reparatii ... al adunarii generale, al comitetului executiv, al administratorului sau presedintelui ?
daca a fost decizia adunarii generale, acolo ati avut posibilitatea de a va spune punctul de vedere si a fi contra acestuia, invocind faptul ca este o suma mult prea mare pentru posibilitatile dvs.
daca a fost una dintre celelalte situatii, aveti posibilitatea de a convoca o adunare generala extraordinara pe baza unui tabel convocator cu 20% din numarul de proprietari care sa va sustina
S-a convocat AG si au fost aproape toti locatarii, dar pana in final, cand am plecat eu si majoritatea nu s-a scris nici o hartie. Bineinteles ca mi-am sustinut punctul de vedere, si n-am fost singurul, dar majoritatea vrea sa demaram procedura cat mai repede. Ma intreb daca ei pot face procesul verbal si hotararea fara ca cei care au fost prezenti sa semneze. Oricum, presiunea e destul de mare si de asta am cerut sfaturi, pentru ca sa stiu cum sa ma apar de niste abuzuri (pentru ca eu asa le consider). In alte blocuri se strange 30-50 de lei pe luna si nimeni nu face presiuni sau scandal, as vrea si eu sa fie la fel.