avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cat dureaza un proces ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cat dureaza un proces ?

Legea contenciosului administrativ spune ca:
Judecarea cererilor
Art. 17. - (1) Cererile adresate instanţei se judecă de urgenţă şi cu precădere în şedinţă publică, în completul stabilit de lege"

Ce inseamna ca "se judecă de urgenţă"?30 de zile? Mai putin? Mai mult?
Cel mai recent răspuns: arhontele , utilizator 12:14, 20 Aprilie 2010
dureaza cat e nevoie.. cu urgenta presupune termene mai scurte dar acesttea sunt dispozitii orientative, daca instanta e aglomerata cu dosare, cum se intampla la tribunalul bucuresti primiti termene in februarie 2011
Buna ziua,

din pacate sunt simple prevederi fara continut. Mai exista si alte texte de lege ( in materia litigiilor de munca sau insolventei ) care fac trimitere la judecata de urgenta si chiar dau termene foarte scurte.

Realitatea este cu totul alta - procesul poate sa dureze ani de zile.

Avocat Boncu
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate? qwerta qwerta Am 2 intrebari: -La cit timp se succed termenele.care sunt termenele rezonabile conf legii, intr-o cauza in contencios atit timp cit ,,Art. 17. - (1) Cererile ... (vezi toată discuția)
Durata stabilire termen Biianca Biianca Buna seara.as avea si eu o intrebare.cam cat dureaza dupa ce dosaru a fost inregistrat la judecatorie sa se stabileasca un termen? Va multumesc frumos.o seara ... (vezi toată discuția)
Motiv cerere preschimbare termen contencios administrativ DanyD DanyD Ma puteti ajuta cu un motiv intemeiat - doar dpdv al legii - pentru a avea sense de admitere a cererii de preschimbare termen? Am primit termen la sfarsitul ... (vezi toată discuția)