avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Durata stabilire termen
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Durata stabilire termen

Buna seara.as avea si eu o intrebare.cam cat dureaza dupa ce dosaru a fost inregistrat la judecatorie sa se stabileasca un termen?
Va multumesc frumos.o seara frumoasa
Cel mai recent răspuns: Biianca , utilizator 19:02, 24 Noiembrie 2015
Nu exista termene prestabilite, difera de la o instanta la alta(cat de aglomerata este instanta) si in funcite de natura cauzei(daca sunt cauze care se judeca de urgenta si cu precadere)
Nici nu stim pe ce procedura e inregistrat, ne-ar trebui niste detalii. Poate fi fixat termen in 2 zile sau in 6 luni. In functie de muuuulti factori pe care nu ii cunoastem.
Puteti sa aduceti lamuriri?
Dosaru a fost introdus la judecatorie din data de 13 august.sunt divortata de fostul sot si am cerut exercitarea autoritatii parintesti.nici avocata nu m-a lamurit mi-a spus doar ca asta este procedura si ca trebuie sa asteptam.este normal sa dureze atat doar pt stabilirea unui termen???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar de succesiune la judecatorie florinaaaaa florinaaaaa Buna ziua! am depus un dosar la judecatorie pentru dezbaterea unei succesiuni intre mine si cei 3 frati deoarece 2 dintre acestia nu au fost de acord sa facem ... (vezi toată discuția)
Conflict munca, dosar fara termen banshee banshee Buna ziua. Am depus in septembrie 2013 un dosar la tribunal si nici pana la ora asta nu am primit un termen. Este vorba de un conflict de munca, din cate stiu ... (vezi toată discuția)
Răspuns la contestație andreiusk andreiusk Bună seara, am depus contestație la executare în data de 22.09.2017, cât durează până aflu un răspuns la contestație? Mulțumesc (vezi toată discuția)