avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura notar

Buna ziua,

Am o mica problema pe care nu stiu cum sa o rezolv.
S-a incheiat o procura, eu fiind datoare cu niste bani unui individ, . Cum poate fi atacata procura aceasta, pentru ca acei bani nu i am primit niciodata, si ce se poate intampla cand expira termenul?
Ultima modificare: Marți, 20 Aprilie 2010
mince, utilizator
Cel mai recent răspuns: Boncu Constantin , Avocat 11:33, 20 Aprilie 2010
Cat timp a semnat un act oficial este bun de plata . Persoana careia ii este datoare va putea pune i executare prin executor prevederile acelui document (achitarea sumelor de bani ) .
Prezentati documentul incheiat unui avocat pt a va consilia ...
Buna ziua,

intr-o procura nu se poate angaja o datorie; probabil ca sotul dvs. a semnat altceva.
Pentru a primi ajutor trebuie sa cunoastem situatia de fapt in detaliu si sa vedem documentul.

Cu stima,
Avocat Boncu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament pe buletin vechi Valentina30 Valentina30 Am si eu o intrebare. Daca matusa mea a facut un testament si procura pentru o persoana (aceeasi in favoarea careia fost facut si testamentul) pe baza unui ... (vezi toată discuția)
Cec refuzat alex86home alex86home Buna ziua, am un cec refuzat de la un client in valoare de 8100 RON, de curand am aflat ca acesta a cesionat societatea unui alt domn. Ce pot face in aceste ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani pt munca prestata packard packard Buna ziua, Doresc sa intreb pe cine stie cel mai bine ce pot face sa recuperez o suma destul de impotanta de la o persoana careia i-am facut contabilitate la ... (vezi toată discuția)