avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Caracterizare de la ultimul loc de munca!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Caracterizare de la ultimul loc de munca!!!

Buna!
Imi poate da cineva un exemplu de caracterizare persoana fizica de la un ultim loc de munca?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 13:15, 20 Aprilie 2010
In caracterizare trebuie sa scrii asa cum s-a comportat persona, realizarile ei, modul de intergare si comportament in firma. Nu ajuta laude nemeritate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma poate ajuta ca rog cineva cu cateva exemple? vyvyx vyvyx Buna ziua. Ma puteti ajuta cu cateva exemple de caracterizari care ar trebui sa ii serveasca cuiva la proces? Caracterizari de la preot, vecini, administratie, ... (vezi toată discuția)
Caracterizare pentru instanta costelyno costelyno buna ziua!!! as vrea si eu un model de caracterizare pt tribunal pe care trebuie sa mi-o faca niste cunoscuti sa-mi serveasca la tribunal!!!! va rog mult ... (vezi toată discuția)
Caracterizare de la ultimul loc de munca ContSters221216 ContSters221216 CUM se face o caracterizare de la ultimul loc de munca ca agent paza ma poate ajuta cineva. (vezi toată discuția)