avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Purtare abuziva
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Purtare abuziva

Am facut plangere penala pentru purtare abuziva in decembrie 2002 impotriva unei persoane.Am primit rezolutia in 2010 cu decizia de nup impotriva acesteia .Am contestat la prim-procuror si am primit un raspuns din care citez urmatoarele:"plangerea petentei se va admite in parte ,deoarece din probele administrate rezulta ca in biroul faptuitoarei a avut loc un conflict care s-a soldat cu lovirea petentei,aspect dovedit de declaratiile petentei ,ale faptuitorilor si de raportul de expertiza medico-legal al INML" de asemenea se precizeaza ca nu se mai impune audierea de martori intrucat s-a "implinit termenul de prescriptie a raspunderii penale" Se dispun:admitere in parte a plangerii ,nup fata de faptuitori doresc sa mi se aduca lamuriri cu privire la aceasta admitere in parte a plangerii,ce inseamna aceasta? si totodata,daca am contestat si in instanta as vrea sa stiu daca atarna mult decizia luata de prim -procuror in judecarea cauzei si ce sanse am in instanta avand in vedere ca s-au prescris faptele si dupa aceasta prescriere s-a constatat ca de fapt eu am fost supusa acestei fapte de purtare abuziva.subliniez inca o data ca faptele s-au prescris in timp ce dosarul se afla la Parchet.Multumesc anticipat pentru eventuale raspunsuri .
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:47, 20 Aprilie 2010
Plangere in privinta procurorului de caz la CSM.
gabescu a scris:

Plangere in privinta procurorului de caz la CSM.



Asemena situatii ,cu complicitatea unor organe jurisdictionale sunt din ce in ce mai dese.
Formulati plangerea la CSM,astfel cum v-a indicat distinsul dn.consilier.
Daca sunt intrunite toate conditiile legale,adresati-va cu sesizare si la CEDO

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor politist cattie cattie Am fost agresata la locul de munca de o persoana din conducere si am mers la Politie unde am depus plangere pt lovire .De la INML mi s-a eliberat un certificat ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva nup maque maque Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea speta: In urma cu un an a existat o plangere penala impotriva mea. Ca urmare a cercetarilor ... (vezi toată discuția)
Consultare dosar penal!!! Sonji Sonji Am primit de curand NUP intr-un dosar penal de instigare la denunt calomnios, pe motiv ca fapta nu exista. Am primit ordonanta. Eu acum, din cate am inteles ... (vezi toată discuția)