avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... beneficiez de indemnizatie crestere copil in cazul de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

beneficiez de indemnizatie crestere copil in cazul de fata?

am contract de munca cu 4 ore/zi . in cazul meu beneficiez de concediu pt cresterea copil si indemnizatie.am doi ani cu vechime de 4ore/zi.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:59, 20 Aprilie 2010
1. Pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC pana la 2 ani conditia este ca in cele 12 luni premergatoare nasterii sa aveti venituri profesionale supuse impozitarii.
2. Daca aveti contract individual de munca nu conteaza cate ore pe zi lucrati, veti beneficia si de indemnizatie pentru concediu de maternitate si de indemnizatie pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Luiza Martin Luiza Martin Buna ziua! V a rog sa imi spuneti daca beneficiez de indemnizatia de crestere copil in urmatoarea situatie: incepand cu luna ianuarie 2010 am intrat in somaj, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pana la varsta de 2 ani axentyna@yahoo.com axentyna@yahoo.com sunt angajata cu fractiune de norma, mai exact 4 ore/zi, initial pe perioada nedeterminata, ulterior pe perioada determinata. COnform ultimelor modificari ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului bodo gabriella bodo gabriella Daca m-i s-a acordat concediu de risc de maternitate pe toata durata sarcinii, atunci concediul de maternitate ce urma sa iau la 7 luni il pot lua dupa ce de ... (vezi toată discuția)