Am un PFA , din 2002 , primesc o instiintare de plata rectificativa 95/2006( in temeiul OG 92/2003 ) reforma in domeniul sanatatii precum ca figurez cu obligatii de plata restante.
Vreau sa precizez ca in perioada 2007- 2010 am dobandit o boala in urma careia am beneficiat de o pensie de handicap.( 270 lei in 2007 /2008 si acum 35 lei )
Va rog sa-mi spuneti daca in aceasta perioada 2007 - 2010 sunt scutita de contributia la CAS ,
Este vorba de contributie de asigurari de sanatate conform Legii nr. 95/2006 si nu contributie de asigurari sociale.
Pe perioada functionarii pfa datorati aceasta contributie.
Trebuie sa va prezentati la Casa de Asigurari de Sanatate cu documentele (decizie, cupoane) din care rezulta ca sunteti pensionar.
Contributie cas
felot
buna seara!
va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare.
in perioada 2001-2006 am avut dat spre inchiriere un spatiu comercial care era la mine in ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.