in trim IV al anului 2009 am prins la livrari o factura pentru care nu imi venise exemplarul semnat de beneficiar. acum am aflat ca nu-mi mai trimite fact semnata si nici nu o plateste in dec pe trim I unde o prind? este bine sa o prind la rd 15 cu minus? Va multumesc.
am facturat inchirierea a doua bungalouri, 15 pers. fact am transmis-o prin posta doua ex pentru a primi una inapoi asa cum ne-a fost intelegerea. acum ei spun ca nu-mi mai trimite ex 2 semnat pentru ca nici nu vrea sa mai achite chiria. intentia mea este sa anulez factura si sa ma scad si cu tva, cum prind in decont anularea facturii tinand cont ca in trim unul nu am mai avut incasari din inchiriere
factura initiala trebuie inregistrata cu chiria pe care ati facturat-o.
Pe viitor NU mai trimite-ti si ex 2 al facturii pentru confirmarea ca s-a trimis/primit factura e indeajuns formularul de confirmare de primire pe care sa mentionati in mod expres ca s-a expediat factura cu nr din data de...
Stornarea se poate efectua dar la un eventual control dati cu subsemnatul DECE aiti stornat-o iar declaratia pentru TVA nu va foloseste din contra.
Factura returnata
ANALIROMAN
Buna ziua! Am emis o factura in 31.07.2009 care a fost trimisa prin posta......primita de client la momentrul acela...dar...pe 24.09.2009 o primesc inapoi tot ... (vezi toată discuția)