avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pentru cine trebuie angajatorul sa depuna fisele ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pentru cine trebuie angajatorul sa depuna fisele fiscale?

Salut! Am auzit ca angajatorul trebuie sa depuna fisele fiscale doar pentru persoanele care nu au functia de baza la soc. Puteti sa imi spuneti si mie cum ar trebui sa procedez pt ca termenul de depunere este pana pe 28 feb. si nu prea stiu cum sa procedez(e primul an in care ma ocup de asa ceva!) Va multumesc frumos.:)
Cel mai recent răspuns: felicia ratiu , utilizator 11:43, 1 Martie 2007
fisele fiscale se depun pentru toti angajatii societatii-vechii,noii veniti ,cei plecati- in decursul unui exercitiu financiar=an
se depune un centralizator la finante listat, si discheta(ramane la ei)
la firma ramane un exemplar al fiselor listate,un exemplar se trimite cu posta (!confirmare de primire) pentru cei plecati sau pe baza de semnatura se inmaneaza angajatilor prezenti
O intrebare va rog. Care este procedura legala privind imputernicirea unui director executiv de a avea drept de semnatura in acte oficiale si in conturile bancare ale unei societati?

multumesc
in acte oficiale.....cred ca pot semna administratorii .....
la banca se completeaza o cerere pentru drept de semnatura pentru persoana respectiva,semnata de administrator(se da un formular de la banca pentru specimen de semnatura)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfaturi si indrumari DentistaD DentistaD Dupa sesizarile facute administratorul nu a mai aparut. Acum vecinii au inceput sa fie convinsi ca nu administratorul nu a fost in regula.Presedintele e mutat ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala cinevasuspect cinevasuspect sunt lucrator la o firma din iasi si doresc sa fac un credit la banca pentru achizitonarea unui autoturism si am nevoie de fisa fiscala, am luat legatura cu ... (vezi toată discuția)
Numirea directorilor intr-un sa i_simina i_simina Prin hotarare AGEA, presedintele consiliului de administratie intr-un SA a fost numit director general. Este necesarea depunerea din nou a specimenului de ... (vezi toată discuția)