avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... po fi economist?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

po fi economist?

am terminat facultatea de management, specializarea management, iar anul acesta termin masteratul la facultatea de economie si administrarea afacerilor specializarea managementul si dezvoltarea resurselor umane.....as putea fi incadrata la un viitor loc de munca pe postul de economist....sau am nevoie de alte studii?
Cel mai recent răspuns: Constantin Alexandru Radu , Consilier juridic 20:55, 20 Aprilie 2010
Nu, nu puteti fi economist pentru ca nu ati terminat stiintele economice ci alta facultate.
Pe diploma de licenta ce scrie? Daca ati terminat la stiinte economice specializarea management sunteti economist.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerinte incadrare studii superioare contabil! ctinagl ctinagl Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in privinta unei probleme. Am terminat in 2008 specializarea Informatica Economica din cadrul Facultatii de Stiinte Economice ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta relyrely2010 relyrely2010 In anul 2006 m-am inscris la Facultatea de Management Turistic si Comercial din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir pentru a-mi completa studiile si sa pot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. vreau sa particip la un concurs pentru o functie publica ... m0_0n3y m0_0n3y Buna ziua. Vreau sa particip la un concurs pentru o functie publica unde se cer studii superioare economice si vechime in specialitatea studiilor ... (vezi toată discuția)