avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cote datorate ptr.contract de agent
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cote datorate ptr.contract de agent

Sunt angajat cu CIM pe durata nederminata si mai obtin venituri din asigurari.Ce cote trebuie sa mai platesc in afara de impozitul de 16% ptr.veniturile obtinute din asigurari?
Cel mai recent răspuns: danacr3 , utilizator 22:18, 20 Aprilie 2010
pai cotele care trebuiesc platite, sunt achitate de catre angajator, cand primiti fluturasul, sau semnati statul de plata nu vedeti ca aveti ceva in minus?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am copii in intretinere ContSters205948 ContSters205948 am copii care sunt la scoala si sotia o am in intretinere in contractul de munca scrie 804 lei, ca deducere cit imi opreste statul din impozit (vezi toată discuția)
Fluturasii de salarizare bcfbmv bcfbmv Spuneti-mi va rog daca este posibil ca, datorita faptului ca salariile sunt confidentiale, conducerea sa dispuna sa nu ni se mai dea fluturasii de ... (vezi toată discuția)
Cum platesc impozit pentru contract de colaborare sonrisa sonrisa As dori o lamurire in legatura cu contractul de colaboare. De saptamana viitoare voi incepe sa predau niste cursuri la firma X cu contract de colaboare. Nu ... (vezi toată discuția)