avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... concurs 2010 - grefier
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

concurs 2010 - grefier

stie cineva daca in 2010 mai exista concurs pt grefier in Bucuresti?
Cel mai recent răspuns: K_Elena , utilizator 23:32, 20 Aprilie 2010
In fiecare an, in luna septembrie se desfasoara examenul de admitere la Scoala nationala de grefieri. Consultati www.grefieri.ro, este site-ul oficial al SNG.
andreeaploscaru a scris:

stie cineva daca in 2010 mai exista concurs pt grefier in Bucuresti?

Poti accesa in cadrul temei Magistrati si Admitere in magistratura, subiectul admitere sng 2010. Aici vei afla foarte multe informatii utile!:)
Ultima modificare: Marți, 20 Aprilie 2010
K_Elena, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Scoala de grefieri-vreau sa ma inscriu!!! Delia2285 Delia2285 Buna ziua. De vreun an si ceva incerc sa aflu cat mai multe info despre scoala de grefieri, dar mereu ajung la un dead end. Sunt din Sibiu, am terminat ... (vezi toată discuția)
Pentru grefier bcfbmv bcfbmv Buna Ziua, Spuneti-mi va rog , pentru ca sa ajung grefier ce studii trebuie sa am? Va multumesc. (vezi toată discuția)