avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cabinet medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cabinet medical

In ce conditii un cabinet medical luat in concesiune de la primarie poate fii inchiriat?
Cel mai recent răspuns: dr_bucuresti , utilizator 18:30, 21 Aprilie 2010
In principiu, subinchirierea este interzisa in astfel de contracte. Insa, cel mai bine este sa cititi contractul dumneavoastra. Doar acolo puteti vedea daca aveti sau nu dreptul de a transmite folosinta asupra acestui spatiu cu destinatie de cabinet medical. In orice caz, daca va este permisa aceasta operatiune, noul utilizator nu poate sa-i dea alta destinatie decat aceea de cabinet medical.
Multumesc de raspuns.!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere + contract comodat ioana012 ioana012 buna ziua! am urmatoarea situatie : eu ca persoana fizica inchiriez un apartament proprietate personala unei alte persoane fizice; acesta persoana la randul ei ... (vezi toată discuția)
Factura emisa la valoarea de intrare mada80sto mada80sto buna ziua, este corect din pct de vedere contabil, fiscal sa facturez pe baza unui ctr de subinchiriere, chiria la exact acceasi valoare pe care o am de ... (vezi toată discuția)
Regimul concesiunilor mdDentist mdDentist Buna ziua, Ma poate cineva lamuri ce inseamna interdictia de subconcesionare? In speta, o primarie concesioneaza un spatiu medical unei firme X pentru a ... (vezi toată discuția)