avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Responsabilitatea unui administrator de firma, dupa ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Responsabilitatea unui administrator de firma, dupa vanzarea ei

Am vandut o firma, in care eram administrator si asociat unic -in decembrie 2003 unui prieten, caruia i-am facut si o procura, pentru a deveni mai repede operationala- voia sa-si deschida niste conturi. De atunci, nu mai stiu nimic despre aceasta firma. Intre timp, am aflat ca s-ar putea sa fi acumulat, in ultimii ani, datorii catre stat. Intrebarea mea este: eu pot suferi in urma problemei cu fiscul, din moment ce am vandut-o complet, in decembrie 2003? Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Aprilie 2010
adrian_velicu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 07:09, 21 Aprilie 2010
Avand in vedere perioada de timp - 7 ani in principiu NU
cu conditia ca actele privind modificarea actului constitutiv sa fi fost inregistrate la ORC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recodificare gratuita fara rescrierea actului constitutiv ? agnes1999 agnes1999 Firma a fost infiintata prin act constitutiv in 1999. Nu s-a facut prima recodificare (actuala din 2003). In prezent ORC refuza sa faca recodificarea gratuit ... (vezi toată discuția)
Predare acte soc.com datacom datacom Buna ziua.Am fost asociat unic si administrator al unui srl. In febr.2010 am facut la notariat un acord si o procura speciala prin care - imputernicesc cu ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare srl anamariacelik anamariacelik care sunt pasii de parcurs pentru a vinde un SRL? ma intereseaza pentru ca un anume asociat la firma x a vandut firma (SRL),intocmind un contract de vanzare ... (vezi toată discuția)