avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... despre prelungirea somajului.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

despre prelungirea somajului.

va rog sa imi spuneti daca am dreptul la pcele trei luni daca mi sa terminat pe data de 01.03.2010.si daca da ce ar trebui sa fac.astept rasp. multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:11, 21 Aprilie 2010
consider ca aveti dreptul la cele 3 luni de somaj ca si prelungire .
mergeti la a.j.o.f.m.
1. Daca ati intrat in somaj in 2009 s-ar putea sa va fi fost acordate cele 3 luni.
2. De unde stiti ca nu ati beneficiat de ele?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungirea somajului cu 3 luni alexaalexandra alexaalexandra Buna ziua,ajutati-ma va rog.Am beneficiat de somaj din data de 01.07.2008-01.01.2009 dar dupa 4 luni de somaj am intrerupt ptr.ca am intrat in concediu de ... (vezi toată discuția)
Prelungire somaj cu 3 luni ioanstefan ioanstefan Buna ziua, Am inceput somajul in august 2009 si in august 2010 (luna viitoare) imi expira cele 12 luni de care beneficiez. Spuneti-mi va rog, in situatia de ... (vezi toată discuția)
Somaj liana32 liana32 am terminat maternalul in 9 octombrie iarv din data de 12 octombrie mam angajat mie teama ca se va inchide am dreptul la somaj? tin sa precizez ca am iesit ... (vezi toată discuția)