Buna ziua, am o intrebare
Am fost in cic pana in 8 martie 2010, cand am reluat activitatea la firma la care am lucrat. Am fost instiintata ca raman in somaj, deoarece mi s-a desfiintat postul. La depunerea dosarului de somaj mi s-a spus ca imi mai trebuie completata o adeverinta tip, pe care mi-a si dat-o doamna respectiva, cu ultimele 12 luni cotizate. Intrebarea mea este (contabila de la firma la care am lucrat nu stie ce sa completeze deoarece nu s-a mai confruntat cu situatia data) ce anume trebuie completat pe acea adeverinta daca in ultimele 24 luni nu a fost cotizat nimic, eu fiind in cic? Va rog mult sa ma ajutati in problema mea, mi s-a atras atentia ca mai am un pic si depasesc termenul de depunere a dosarului la somaj. Astept raspuns, va multumesc frumos, o zi buna. Cu respect, Madalina Ene
Buna ziua,
trebuie trecute 12 luni dar inainte de concediu crestere copil. Trebuie sa fie luni lucrate, in care sa apara suma la somaj. Atentie si la lunile de concediu medical..si acolo va aprea 0 la somaj, deci nu se iau in calcul. Se trec sumele de pe declaratiile de somaj, conform cerintelor de pe adeverinta, numarul declaratiei, data depunerii si instrumentul de plata a contributiei.
Indemnizatie de somaj
amiali
Buna ziua!
sunt intr-o mare dilema, nu stiu cum sa fac sa rezolv urmatoarea situatie:
-in data de 2 septembrie am terminat concediul de crestere a copilului, ... (vezi toată discuția)