Buna ziua!
sunt intr-o mare dilema, nu stiu cum sa fac sa rezolv urmatoarea situatie:
-in data de 2 septembrie am terminat concediul de crestere a copilului, firma a desfiintat postul meu, deci urmeaza sa fac demersurile pentru indemnizatia de somaj. Aceasta firma si-a avut sediul in Constanta pana in luna mai 2008 si din aceasta luna si-a mutat sediul la Braila (eu, angajata, am lucrat la pc. lucru Tulcea)iar arhiva de la Constanta nu o mai au; in concluzie trebuie sa-mi completeze firma o adeverinta tip pentru dosarul de somaj cu ultimile 12 luni cotizate, inaintea concediului de crestere a copilului. In aceasta adeverinta se noteaza stagiul de cotizare la somaj si intrumentul de plata, insa pentru acest instrument de plata nu se poate face dovada., asa cum am mentionat mai sus, nu au arhiva.
Ce a-si putea face in aceasta situatie, exista o cale pentru a scoate duplicat dupa instrumentul de plata cu cotizatia la somaj?
Va rog din suflet sa ma ajutati cu sfaturi!!!!!
Acte cerute pt somaj!
dorali
in cazul in care am extrasul de cont cu viramentele de la o societate unde am lucrat cu 7 ani in urma,imi mai trebuie o alta adeverinta din care sa reiasa ... (vezi toată discuția)