avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cerere sechestru judiciar si alt dosar de fond
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cerere sechestru judiciar si alt dosar de fond

Am formulat cerere pentru instituirea unui sechestru judiciar. Am primit termen foarte scurt. In aceeasi zi am introdus si cererea pentru obtinerea unei hotarari care sa tine loc de act autentic. Am primit termen foarte lung, la doua luni.
Pot cere, la termenul in care se judeca cererea privind sechestrul judiciar sa fie conexat dosarul cu litigiul de fond la acesta in care se judeca cererea pentru sechestru? Sau abia la tremenul din litigiul de fond trebuie sa invoc exceptia conexitatii pentru ca abia apoi sa se poata conexa la primul?
Vreau sa aduc dosarul mai.."aproape" ca termen!

Cel mai recent răspuns: Irina S. , utilizator 19:39, 21 Aprilie 2010
In privinta cautiunii, avand in vedere ca promitentul cumparator detine si posesia imobilului, credeti ca instanta poate dispune instituirea sechestrului fara plata acestei cautiuni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru judiciar ContSters101235 ContSters101235 buna seara. ce trebuie sa fac pentru a obtine instituirea sechestrului judiciar, asupra unui imobil si asupra unor bunuri mobile? in ce conditii si ce ... (vezi toată discuția)
Antecontractul de v-c, sechestrul asigurator si opozabilitatea acestuia fata de tertii (viitori) creditori DanyD DanyD Dupa incheierea unui antecontract de v-c ptr. un imobil si notarea acestuia in registrele CF, promitentul cumparator cere instantei de judecata instituirea ... (vezi toată discuția)
Notare antecontract de vanzare cumparare versus sechestru asigurator senga senga Ce valoare juridica are un antecontract de vanzare cumparare notat in cartea funciara a bunului imobil daca ulterior s-a notat un sechestru asigurator ... (vezi toată discuția)