avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fostul angajator evita sa-mi plateasca toti banii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fostul angajator evita sa-mi plateasca toti banii

La fostul angajator pe cartea de munca am avut un salariu mai mic decat cel pe care-l primeam in mana, la fel ca toti angajatii de acolo. Acum am plecat de la ei si nu mi-au dat decat banii aferenti salariului trecut in cartea de munca, adica jumatate decat luam in mana. Salariul pe care-l luam in mana nu-l pot demonstra decat cu extrasele de cont si cu o hartie semnata de administratorul firmei, dar neinregistrata la ITM, pe care apare salariul meu real. Ce sanse am sa-mi primesc restul de bani daca ii reclam la ITM?
Cel mai recent răspuns: blulibra , utilizator 20:55, 21 Aprilie 2010
Daca nu a platit impozit nu aveti cum revendica acest salariu
Bine, dar este legal ce au facut? Nu pot fi sanctionati? Fiscul n-are nevoie de bani?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu declarat inktek inktek Buna ziua, As dori sa stiu si eu daca se poate, cum pot obliga angajatorul sa imi declare salari net ? In mana iau 1500 ron si declarat este 1200.DIferenta ... (vezi toată discuția)
Acte aditionale nesemnate amalia37 amalia37 Daca nu am primit aviz de instiintare a incetarii CIM cu art 65din Codul Muncii,iar actele de incheiere a CIM au fost primite la o distanta de 20 de zile dupa ... (vezi toată discuția)
Plata la negru, recuperare salar. andrei_88 andrei_88 Sunt angajat la o firma cu 800 de lei pe cartea de munca,si eu luam in mana cam 1150 lei. urmeaza sa-i dau in judecata pentru neplata salariului ,garantie , ... (vezi toată discuția)