avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acte aditionale nesemnate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acte aditionale nesemnate

Daca nu am primit aviz de instiintare a incetarii CIM cu art 65din Codul Muncii,iar actele de incheiere a CIM au fost primite la o distanta de 20 de zile dupa incetarea perioadei de preaviz si in care nu este specificat nimic cu privire la eventualele nereguli ulterioare pe care angajatorul le prezinta ca probe in instanta dupa ce a fost actionat in judecata,pot beneficia de salariu pe aceasta perioada.Mentionez ca am sesizat si ITM-ul deoarece angajatorul nu mi-a facut plata a doua luni si nici a concediului de odihna aferent anului 2009.Acesta ca organ constatator mi-a adus la cunostiinta sanctiunile cu privire la neregulile gasite la acest angajator si mi-a sugerat pentru obtinerea drepturilor salariale instanta de judecata.
Daca am fost angajata cu un salariu minim pe economie si intre timp s-a facut modificare de salariu fara sa-l samnez ,cu o suma mult mai mica decat mi se spusese verbal,de ce salariu beneficiez daca in extrasul de cont apar sumele din salariul promis verbal?
Ulterior mi s-au cerut dovezi de facturi hotel sau deplasare deoarece spun ei banii in plus reprezinta decontul la acestea.Pana la litigiu nu mi s-a cerut nimic referitor la acest lucru,iar in adeverita de incetare a CIM(nu am primit decizie ci adeverinta de incetare a CIM) nu este specificat nimic referitor la acest fapt.
Pot beneficia de salariul primit dupa cum reiese din extrasele de cont pana la acea data sau beneficiez doar de salariu din anexa nesemnata de mine?:(
Cel mai recent răspuns: amalia37 , utilizator 11:09, 10 Mai 2010
Salariul va fi cel care figureaza in CIM si acte aditionale. La cel care s-a platit ipozit. Incercati si cu extrasele de cont , dar nu prea aveti sanse:(
Dar daca pe langa extrasul de cont aduc declaratiile colegilor care au auzit acelas lucru,pot avea castig de cauza,avand in vedere ca modificarea facuta cu un salariul mai mic decat cel promis nu a fost semnata de mine?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflictul de drepturi carmen.dochiu carmen.dochiu Firma la care lucrez isi transfera activitatea de vanzari pe alta societate din holding. Echipa . nou angajata nu doreste si preluarea mea, de aceea mi-au ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la ctr perioada det la ctr perioada nedeterminata pikso23 pikso23 Buna dimineata, As dori sa aflu daca , in cadrul aceleiasi companii, atunci cand treci de la perioada determinata la perioada nedeterminta, aceasta nu este ... (vezi toată discuția)
Restructurare post Teo1234 Teo1234 Buna ziua, Va scriu cu o intrebare foarte importanta si urgenta: compania la care lucrez mi-a adus la cunostinta recent decizia de restructurare prin care ... (vezi toată discuția)