avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie constructie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie constructie

Daca nu am autorizatie de constructie pt o casa (vreau sa fac o casa la tara) unde nu are nimeni asa ceva ce pot pati?Si aceasta autorizatie unde anume se face?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Maricica Palancianu , Avocat 21:28, 21 Aprilie 2010
Autorizatia de constructie se elibereaza de primaria in raza careia se afla terenul pe care doriti sa construiti. In lipsa autorizatiei de constructie, daca primaria se sesizeaza riscati o amenda piperata cat si demolarea (in cel mai rau caz). Consultati si legea 50/1991

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demolare lacramioara90 lacramioara90 Cine trebuie amendat sau chemat in judecata in caz de demolare, in situatia in care pe proprietatea privata a unei persoane se afla o constructie abandonata, ... (vezi toată discuția)
constructie fara autorizatie de constructie lucianaghemisi lucianaghemisi as vrea sa stiu ce sanctiuni se aplica daca construiesc o casa fara autorizatie de constructie (legea) si in momentul in care mi se da nactiunea, sa spunem ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie magazin eX3nna eX3nna Buna ziua. Nu stiu daca am postat unde trebuie. Am si eu o problema. Am o casa la tara + teren (la vreo 60 km de Bucuresti, aproape de Videle) si as dori ca ... (vezi toată discuția)