avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... greseala in acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

greseala in acte

va salut. In 2002 am cumparat un ap 2 cam.o parte din bani prin credit.In actul de proprietate numele strazii trecut era moldovita,iar in extrasul cf si in cadastru era trecut moldovitei.notarul a refuzat sa treaca in c-v numele corect si anume moldovita spunand ca asa e legal sa copie dupa extrasul de cf.Intrebarea este daca poate sa ma dea cineva afara din ap.specificand ca am cumparat o locuinta aflata pe o strada neexistenta?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 07:05, 22 Aprilie 2010
Sa stiti ca si eu cunosc o strada care are numele scris intr-un fel la primarie si altfel la politie. Incercati sa solicitati la ancpi corectarea adresei in cartea funciara, ca sa nu aveti probleme daca veti dori sa vindeti.Din ce spuneti se poate intelege ca ei au gresit numele strazii.
nu veti avea nici o problema.. si eu tot pe moldovita stau si e OK!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu numele paratului cunoscand doar adresa?? aidu aidu Buna ziua, Doresc sa introduc o cerere de chemare in judecata pt pretentii de vecinatate contra proprietarilor unei case. Dar nu am nicio idee cum ii ... (vezi toată discuția)
Adresa gresita in contractul de cumparare apartament Popati Popati Buna, In urma cu o luna am cumparat un apartament prin programul prima casa.Dupa aprobarea creditului si incheierea contractului de vanzare cumparare,m-am ... (vezi toată discuția)
Blocare drum de servitute. Adryana18 Adryana18 Buna ziua, Suntem un grup de 13 case insiruite, unii dintre noi suntem cu, credit la banca, altii au achitat cash casele, in extrasul de carte funciara este ... (vezi toată discuția)