avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare teren super ieftin zona Bucuresti - ce risc?
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

teren super ieftin zona Bucuresti - ce risc?

Va salut.Vreau sa cumpar un teren intravilan in bucuresti[400 mp], undeva la periferie la un pret de 50 euro mp ,ieftin in comparatie cu cele invecinate,proprietarul avand toate actele mai putin puz-ul.Oare cat risc?tinand cont de faptul ca in apropriere este o termocentrala si din auzite[am intrebat cativa vecini]pe sub el cica ar trece o conducta si probabil nu pot construi?Proprietarul avand depus dosarul ptr puz la primarie de cel putin 2 ani .
Cel mai recent răspuns: ionut dg , utilizator 12:42, 22 Aprilie 2010
Mai bine nu cumparati. Credeti ca doar asa, de florile marului, proprietarul a cerut un pret asa de mic? S-ar putea ca, fiind o distanta mica intre termocentrala si zona de locuinte, prin subteran sa treaca conductele prin care termocentrala alimenteaza orasul cu abur tehnologic si atunci n-o sa primiti niciodata autorizatie de construire. Si conducta de gaz metan pe unde trece? Incercati sa intrebati la Distrigaz.
opinia mea este ca luati teapa..mai bine va lipsiti de acel teren decat de bani
Va multumesc ptr raspuns.Pot sa aflu oare in decurs de o luna daca intradevar sunt ceva conducte pe sub acel teren?X-(Eu ca persoana fizica ca si strain fata de acel teren ma baga cineva in seama?

primul proprietar a detinut 3000 mp avand si o constructie pe el ceva mai veche nu stiu daca a avut autorizatie de constructie ,dupa care l-a lotizat,a creat un drum de servitute,si a vandut dupa aceea loturile.3 din 4 care au cumparat si-au ridicat cate o casa dar fara autorizatie[stiu sigur]deoarece nu li s-a raspuns la eliberarea puz-ului.Al patrulea lot care vreau eu sa-l cumpar cica a fost cumparat acum 3 ani cu 50 000 euro,iar acum este 20 000 euro si imi da si proiectul deja facut.Am sanse sa-l cumpar ,sa construiesc si sa obtin dupa aceea actele?multumesc.

Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Februarie 2012
trope_doi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren cu vicii ascunse RenderMan22 RenderMan22 Buna tuturor, Situatia mea si a vecinilor este similara cu topicul de ... (vezi toată discuția)
Documentatie in vederea primirii autorizatiei de construire dlorelai dlorelai Buna seara, Am un teren extravilan arabil, cu suprafata de 3000 mp, deschidere de 19m, in comuna Berceni Ilfov, intr-o zona in continua dezvoltare ... (vezi toată discuția)
Intravilan cc fara puz MicaVl MicaVl Buna seara! Am achizitionat un teren de 400mp cu drum de servitute (mai e un teren dupa al meu si se termina \"strada\"). In acte apare ca fiind intravilan ... (vezi toată discuția)