Va salut.Vreau sa cumpar un teren intravilan in bucuresti[400 mp], undeva la periferie la un pret de 50 euro mp ,ieftin in comparatie cu cele invecinate,proprietarul avand toate actele mai putin puz-ul.Oare cat risc?tinand cont de faptul ca in apropriere este o termocentrala si din auzite[am intrebat cativa vecini]pe sub el cica ar trece o conducta si probabil nu pot construi?Proprietarul avand depus dosarul ptr puz la primarie de cel putin 2 ani .
Mai bine nu cumparati. Credeti ca doar asa, de florile marului, proprietarul a cerut un pret asa de mic? S-ar putea ca, fiind o distanta mica intre termocentrala si zona de locuinte, prin subteran sa treaca conductele prin care termocentrala alimenteaza orasul cu abur tehnologic si atunci n-o sa primiti niciodata autorizatie de construire. Si conducta de gaz metan pe unde trece? Incercati sa intrebati la Distrigaz.
Va multumesc ptr raspuns.Pot sa aflu oare in decurs de o luna daca intradevar sunt ceva conducte pe sub acel teren?X-(Eu ca persoana fizica ca si strain fata de acel teren ma baga cineva in seama?
primul proprietar a detinut 3000 mp avand si o constructie pe el ceva mai veche nu stiu daca a avut autorizatie de constructie ,dupa care l-a lotizat,a creat un drum de servitute,si a vandut dupa aceea loturile.3 din 4 care au cumparat si-au ridicat cate o casa dar fara autorizatie[stiu sigur]deoarece nu li s-a raspuns la eliberarea puz-ului.Al patrulea lot care vreau eu sa-l cumpar cica a fost cumparat acum 3 ani cu 50 000 euro,iar acum este 20 000 euro si imi da si proiectul deja facut.Am sanse sa-l cumpar ,sa construiesc si sa obtin dupa aceea actele?multumesc.