avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tulburare posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tulburare posesie

Se considera tulburare de posesie faptul ca vecinul a modificat un hol, in favoarea lui, bineinteles, fara acceptul celorlalti, considerat in planul constructiei ca fiind proprietate comuna, el avand 25 procente din suprafata totala a holului?. Deasemenea a indepartat izolatia termica a peretelui apartamentului propriu (alaturat cu casa scarilor vecinului, care scara era ingusta!) .
Cel mai recent răspuns: gica70 , utilizator 15:04, 24 Aprilie 2010
Buna ziua !
Nu, deoarece aceasta infractiune prevede ocuparea, in intregime sau in parte, fara drept, a unui imobil aflat in posesia altuia, fara consimtamantul acestuia sau fara aprobarea prealabila primita in conditiile legii ori refuzul de a elibera imobilul astfel ocupat.
Cu stima !
Multumesc, dar atunci cum se numeste aceasta...neregula?.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire, indiviziune gica70 gica70 Pentru casa si teren, noi cei 3 frati (mostenitori cf. Certificat mostenire) am facut Partaj voluntar si ne-am facut fiecare roluri (platit impozite pe casa si ... (vezi toată discuția)
Demolare gard construit abuziv doina_manuela doina_manuela Deoarece ma tem sa nu aiba implicatii juridice, cred ca aceasta este aria unde ar trebui sa postez intrebarea mea. Situatia de fapt: In 2003 ni s-a retrocedat ... (vezi toată discuția)
Este tulburare de posesie ?? adrian_mercan adrian_mercan Buna ziua. Locuiesc in mediu rural, unde am ca \"vecini \" o familie ce au drept de servitute a unui drum care trece prin proprietatea mea. Pentru a fi ... (vezi toată discuția)