avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj

Buna ziua!
Cum il pot covinge pe fostul sot sa vina la notariat sa facem procesul de partaj,eu cedand totul in favoarea lui,evitand astfel un proces de lunga durata si foarte costisitor?Mentionez ca in urma discutiei cu el nu am ajuns la nici o intelegere nefiind dispus la negocieri,in cazul de fata fiind totul in favoarea lui,eu avand nevoie doar de un document care sa confirme faptul ca nu detin nici o proprietate in Bucuresti.In urma divortului nu a avut loc partajul,eu fiind actualmente coproprietar de apartament,actul de vanzare-cumparare fiind pe numele amandurora.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 12:56, 22 Aprilie 2010
Nu aveti cum sa il convingeti sa vina la notar.
Faceti partajul in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer de proprietate prin testament sau contract de vanzare cu clauza de uzufruct andrei_70 andrei_70 Dupa 19 ani de casnicie am divortat si am lasat apartamentul cu tot ce era in el celor 2 copii ai mei si fostei sotii. Dupa divort m-am mutat in alt oras si ... (vezi toată discuția)
Drepturi dupa divortul amiabil mgxg mgxg Buna ziua ! Dupa pronuntarea divortului amiabil, unul dintre cei doi fosti soti pleaca din locuinta, aceasta fiind proprietatea amandurora. Cel care pleaca nu ... (vezi toată discuția)
Drepturi in urma partajului cami250786 cami250786 Buna ziua, Sunt mama a doi copii -fata de 25 ani si baiat de 23 ani ,am divortat in anul 1993 de sot iar in urma acestui divort mi s-au atribuit casa si copii ... (vezi toată discuția)