avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident masina cu o singura parte avariata.
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident masina cu o singura parte avariata.

Pentru a evita o coiziune frontala, sotul meu a tras de volan si a iesit in decor avariind masina. Celalalt sofer si-a recunoscut vina, ca a trecut pe contrasens si ca din cauza lui s-a intamplat accidentul, dar neavand si el pagube compania de asigurari ne-a spus ca nu ne poate solutiona cazul. Ei spun ca era mai bine daca cele doua masini se ciocneau. Ce trebuie sa facem, deoarece pagubele sunt destul de mari?
Cel mai recent răspuns: bob737 , utilizator 16:12, 23 Aprilie 2010
multumesc pentru sugestii tuturor.
maristrak a scris:

va multumesc pentru mesaj. Mai este un amanunt pe care l-am omis. Inspectorul de daune ne-a spus ca avem doua variante: fie renuntam, fie vor veni cei de la fraude sa verifice. Ce incearca sa faca? S-au dat declaratii la politie, au dat declaratii si martorii care au venit dupa accident. Vor sa scoata ambii soferi vinovati, sau vor sa traga de timp si sa ne descurajeze sa continuam?:sorry:

Vor sa va sperie in speranta ca veti renunta. Nu va lasati indimidat si vedeti daca puteti rezolva ceva pe cale amiabila. Eu unul ma indoiesc...
Pot trimite cazul la departamentul antifrauda in termen de 10 zile si trebuie sa va informeze in scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz despagubire cristian_conea cristian_conea Situatia mea este: la inceputul lui dec.2010 am fost lovit din spate de un autoturism cu RCA la societatea G; am fost impreuna cu soferita vinovata la sediul ... (vezi toată discuția)
Dosar de daune inchis pt frauda ana16 ana16 Buna seara! In data de 5 septembrie am avut un accident auto in Bucuresti eu fiind partea vinovata pentru neacordare de prioritate.Am sunat in acel moment la ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate repare auto accidentata-lipsa acte vinovat la dosar daune nicoleta-luiza nicoleta-luiza Buna seara As dori un ajutor din partea voastra referitor la o problema: acum o saptamana am fost implicata intr-un accident auto. Am fost lovita de un sofer ... (vezi toată discuția)