avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1340 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA ELEMENTE OBLIGATORII ALE FACTURII IN €
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

ELEMENTE OBLIGATORII ALE FACTURII IN €

Buna ziua ! Am fost anuntata azi de catre persoana care intocmeste delaratiile intrastat ca incepand cu data de 01 ian. 2010 era obligatoriu ca pe factura externa sa apara urmatorul inscris " scutit conf. art. 143 alin.2 din Legea 571 / 2003 " . Poate cineva sa imi confirme ca acest inscris este unul dintre elementele obligatorii ale unei facturi externe ? Multumesc , Julia
Cel mai recent răspuns: terecote , utilizator 09:02, 23 Aprilie 2010
Orice scutire de TVA trebuie intradevar mentionata pe factura.
Trebuie stiut ca pentru fiecare tip de scutire sau reducere exista un articol diferit in cadrul CF
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura lemne de foc pentru italia office.carmen office.carmen O firma romana,inregistrata in scopuri de tva,vrea sa factureze lemne de foc unei firme italiene,de asemenea platitoare de tva.Intocmeste factura cu tva sau ... (vezi toată discuția)
Livrare de marfa in spania piciul piciul am un en-gross si am vandut marfa la o firma din spania eu sunt platitor de tva si clientul la fel.. ce obligatii am? va rog mult sa ma ajutati... am ... (vezi toată discuția)
Tva factura vanzare auto in germania utacrat utacrat Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Vand un autoturism in Germania, unei persoane juridice inregistrata in Germania ca platitoare de TVA. Ce scriu in rubrica ... (vezi toată discuția)