avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA factura lemne de foc pentru italia
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

factura lemne de foc pentru italia

O firma romana,inregistrata in scopuri de tva,vrea sa factureze lemne de foc unei firme italiene,de asemenea platitoare de tva.Intocmeste factura cu tva sau fara? intocmeste factura in euro sau lei?
Cel mai recent răspuns: office.carmen , utilizator 17:43, 5 Aprilie 2011
este o livrare intracomunitara de bunuri scutita de tva, cf art. 143, alin 2, lit a, iar factura o puteti emite cum doriti, in lei sau euro (trebuie inscrisa baza impozabila la cursul din data facturarii).
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare lemn de foc pt italia marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com O firma platitoare de tva vinde lemn pt foc in Italia ,astfel: 1.unei pers.juridice ce are cod valid de tva,cum trebuie emita factura in acest caz(cu tva sau ... (vezi toată discuția)
Facturare tiku1985 tiku1985 Buna ziua, Vreau sa facturez prestari de servici catre o firma din UE, valoarea contractului este de 500 Eu, cursul de schimb 4.263, ok m-am inregistrat in ... (vezi toată discuția)
Cine plateste tva MetallicA MetallicA Buna ziua! Doresc sa export bunuri achizitionate din China in UE. As dori sa stiu cine plateste TVA in acest caz. Firma mea sau firma din alte state din ... (vezi toată discuția)