avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot fi angajat numai cu contract de munca,eventual ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot fi angajat numai cu contract de munca,eventual part time,dar fara carte de munca?

Contractul de munca a incetat la 31/12/2009,prin acordul partilor,asa zisa disponibilizare,iar societatea imi plateste la CJ DE PENSII contributiile, la salariul minim pe economie.Ma pot angaja numai pe baza unui contract de munca,chiar part time,fara sa ridic de la CJPensii cartea de munca?Deci sa incheie noul angajator un alt contract cu casa de pensii pt cumularea contributiei,iar cotributia de la vechiul angajator sa continuie?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 16:37, 22 Aprilie 2010
da, se poate pe un nr mai mic de ore

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj daca sunt disponibilizat de la locul de munca full time ratatouille_2007 ratatouille_2007 Buna ziua. Daca am un loc de munca full time si unul part time (2 ore), iar pentru cel full time sunt disponibilizat, pot primi somaj? (vezi toată discuția)
Sunt angajat cu norma de 8 ore si doresc suplimentar norma de 4 ore ctin.alexandru ctin.alexandru Buna ziua, Sunt angajat cfull time intr-o societate si sunt la zi cu toate impozitele pe salariu.Mi s-a oferit sansa sa pot lucra si part time la o alta ... (vezi toată discuția)
900 net - part time, 4 ore. - cat este salariul complet? fergus fergus E vorba, de fapt, de un loc de munca de 8 ore, pentru care abia, abia s-a stabilit salariul net de 900 lei - fiind, cica, o asa zisa \"perioada de ... (vezi toată discuția)