am oo intrebare: sunt implicat intro prostie: am cumparat un motoscuter de la un baiat el a spus ca nu e furat, avea un pret mic credeam ca cere asa potin dc era stricat eu nu lam cumparat lam reparat si lam vandut! mai departe acuma motoru este de negasit.. intrebarea mea este ce mi se poate intampla mie? va multumesc mult.
Exista multe furturi cu autor necunoscut.
Probabil vor sa va invinuiasca pe dvs.
Din pacate, asta e realitatea.
Daca ati declarat adevarul si datele persoanei de la care ati cumparat bunul, nu ar trebui sa patiti nimic. Dar traim in Romania...
chiestea cum a fost... iam ajutat cu o chiestie leam dat un indiciu foarte folositor pentru ei ...pt politie...... parerea mea este ca ei cred ca eu stiu cine a furat restu de motoscutere eu habar nu am leam explicat dar maine le spun : NU SUNT VINOVAT CU NIMIC........ SI LE ZIC VA ROG FRUMOS PE MINE SA NU MA MAI SUNATI deja incepuse sa se ingrijoreze familia, eu nu sunt genu de om sa ma ocup cu furturi am un loc de munca am o familie credca oricaruia i se putea intampla ce am patit eu,,! pana la urma pe chieltuiala mea am sa ma apuc sa caut motoru de maine,
Aveti grija ca trebuie sa va prezentati la politie de cate ori va cheama. Altfel va pot da amenda penala, care se inscrie in cazier.
Eu va recomand sa spuneti numele persoanei de la care l-ati cumparat si e suficient.
Sau angajati-va un avocat.
Sa ne spuneti daca incep urmarirea penala impotriva dvs., inseamna ca pe dvs. va banuiesc si ramane la latitudinea procurorului daca va scot de sub urmarire sau va trimit in judecata.
Nu aveti si dvs. un martor-doi care sa stie ca ati cumparat acel motor de la persoana respectiva?
Daca este doar faza de investigatii, asa cum rezulta din expunerile userului.va recomand si eu sa spuneti numele persoanei de la care l-ati cumparat, deoarece sunteti cumparator de buna credinta.
Daca veti mai fi citat, angajati un avocat.
Succes!