avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dreptul la proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dreptul la proprietate

am un teren in giulesti la care parinti mei platesc impozit de 20 ani dar nu si au facut acte de propietate au doar o simpla chitanta de mina pe numele bunicilor care au decedat.au decedat si parinti in urma cu 6 ani iar eu platesc in continuare impozitul pe numele tatalui meu .pot eu sami fac acte de proprietate si care este modalitatea
Cel mai recent răspuns: Constantin Alexandru Radu , Consilier juridic 21:53, 22 Aprilie 2010
consultati un avocat care sa va consilieze si sa va introduca actiunea.
trebuie sa faceti o actiune in constatare, prin care instanta sa constate ca prin aceea chitanta a fost vandut imobilul de catre bunici, parintilor dvs iar dvs ii mosteniti.
Da, un avocat va trebui sa efectueze si sa introduca o actiune in constatare la instanta.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garsoniera cu chitanta de mana tory_tory tory_tory Bunica mea a cumparat in anul 2003 o garsoniera de la o femeie de aceeasi varsta ,cu chitanta de mana.In chitanta sunt trecuti 2 martori dar decat cu numele si ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta A si B sunt frati.. Dupa moartea parintilor nici A, nici B nu au deschis succesiunea. Nu detin niciun titlu de proprietate de la parinti sau bunici. De 30 de ... (vezi toată discuția)
Doresc act de proprietate uzucapiune pol27 pol27 A murit tatal meu si mia ramas o casa de 110m2 si o gradine de 500m2 ce figureaza la primarie ca platind impozit pe cele doua din 1958. La primarie nu ... (vezi toată discuția)