avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dreptul la propiatate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dreptul la propiatate

eu am acele chitante dar intrbarea mea este am sansa in instanta sa imi fac actul si pe cine dau in judecata ca parinti mei sint morti ambi
Cel mai recent răspuns: rodica382002 , utilizator 21:54, 22 Aprilie 2010
doriti sa dezbateti succesiunea de pe urma parintilor? sau despre ce chitante este vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune de scurta durata ghiler ghiler Parintii mei au cumparat un teren agricol in urma cu 20 ani, pe baza de chitanta de mana. Terenul a fost achizitionat de la unul din cei 2 mostenitori ai ... (vezi toată discuția)
Probleme cu dreptul de proprietate codfrancezul codfrancezul parintii mei au trecut in nefiinta anul acesta.mama mai are 2 surori,in viata,si de la bunicii de pe mama dupa ce si-au impartit pamantul ,ai mei aveau intr-o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! parintii au incheiat un contract de intretinere pentru ... fishulica fishulica buna ziua ! Parintii au incheiat un contract de intretinere pentru un apartament, cu mine si sora mea in care au fost inclusi si sotii. In urma decesului ... (vezi toată discuția)