avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurarea de sanatate
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurarea de sanatate

Sora mea ( 27 ani)a fost diagnosticata cu schizofrenie, Mi s-a spus ca trebuie sa ii platesc asigurea de sanatate ca sa poata sa i se dea pastilele. Nu mai lucreza si nu s-a mai dus la facultate din 2008, deci nu are nici un venit. Unde si cat trebuie sa platesc pentru asigurare? trebuie sa platesc si din urma?
De ce documente voi avea nevoie sa ii fac aceasta asigurare? Trebuie sa fie si ea de fata?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 09:29, 23 Aprilie 2010
la casa de asigurari de sanatate-undeva pe langa Obor,daca sunteti din Bucuresti,obtineti de acolo mai multe detalii
Pe baza actelor medicale, ea poate fi coasigurata pe langa persoana care o are in intretinere cu conditia sa aiba acelasi domiciliu. Dar mai multe informatii asa cum v-a prezentat un alt consultant, puteti obtine de la o casa de asigurari de sanatate cea mai apropiata de domiciliul dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurat sanatate pala_delia pala_delia Sora unui asigurat poate fi coasigurat de sanatate? Asiguratul lucreaza cu contract de munca pe perioada nedeterminata si are o sora care nu mai lucreaza(a ... (vezi toată discuția)
Calitatea de coasigurat cetatean strain mirceadobre78 mirceadobre78 Buna seara, Sunt cetatean roman asigurat prin CAS Giurgiu platind lunar asigurarea. Sotia este cetatean strain (din afara UE) cu carte de rezidenta ... (vezi toată discuția)
Coasigurat Aurelia60 Aurelia60 Buna Ziua, Mama mea nu lucreza si am incercat sa o trecem in intretinerea sotului meu pentru a fi coasigurata.Cei de la casa de sanatate au spus ca nu este ... (vezi toată discuția)