avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... amenda neplatita
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

amenda neplatita

daca nu am achitat intermen amenda ,ce penalitati voi primi pt perioada in care nu am achitat?
Cel mai recent răspuns: v_ali75 , utilizator 10:50, 23 Aprilie 2010
Buna ziua,

pentru amenzi nu exista penalitati.

Avocat Boncu
cele calculate de Dumnezeu
Ultima modificare: Vineri, 23 Aprilie 2010
Petre Enache, Avocat
dar in cazul in care nu achit in termenul satbilit de ...organul care a dat amenda,si achit totusi dar cu o intarziere de o luna sau doua luni ,care sunt consecintele?
sa in cazul achit partial acum si restul mai tarziu ..1-2 luni ?
Ultima modificare: Vineri, 23 Aprilie 2010
v_ali75, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere amenda Angela Stancioi Angela Stancioi buna ziua, administratorului unui SRL a primit in 2006 o amenda pt nedeunerea situatiilor financiare la data de 30.04.2006; mentionam ca situatiile a fost ... (vezi toată discuția)
Raspundere penala in cazul cip salan.ada salan.ada In urma unei neglijente (insuficienta urmarire a cec-urilor), la data scadentei instrumentului de plata nu s-a putut debita decit partial suma inscrisa. ... (vezi toată discuția)
Amenda penala beluca beluca buna seara.ginerele meu are o amenda penala care trb platita in urma cu 3 ani.stie cineva care sunt urmarile acestei amenzi?apare in cazier?pe ce ... (vezi toată discuția)