buna ziua! Numele meu este Gabriel C. si am lucrat din 2006 la o Asociatie non -profit in functia de presedinte.Din cauza ca seful meu din Germania imi cerea sa comit ilegalitati si eu nu am fost deacord, am fost concediat in 2009 septembrie cu ,,desfiintarea postului ,, desi el a ocupat functia de presedinte.Am mers in instanta dar nu am avut bani sa-mi platesc un avocat si am pierdut procesul.Mai am vre-o sansa in recurs???Si inca ceva... cat timp am fost angajat nu am beneficiat nici o zi de concediu de odihna.Am discutat pe aceasta tema cu angajatorul la care mi-a spus nu avem bani.Ce pot sa fac in aceasta situatie? Va multumesc mult!
trebuie vazut pe ce motiv ati pierdut procesul in primul rand.. paote ca actiunea a fost gresit formulata.. dvs trebuia sa depuneti mai intai la ITM plangere si dupa aceea la instanta.. in plus, funcita de presedinte e pe mandat de cate stiu eu nu pe contract de munca
Inca nu stim motivul deoarece nu am primit comunicarea doar m-am uitat pe net si am vazut sentinta care s-a dat pe 8 aprilie.Noi am avut un jurist care ne-a indrumat si el era sigur ca o sa castigam procesul.Pe contractul de munca eu eram angajat pe perioada nedeterminata pe functia de presedinte.Nu am stiut ca la itm ar fi trebuit sa depun plangere...acum am depus pentru concediu de odihna si acel salariu compensator sper sa-mi plateasca macar concediu ...de altfel nu voi avea cu ce sa le platesc onorariu avocational 1200 lei la care ma obliga, deoarece sunt in somaj ,am 4 copii si abia ma descurc... Va rog daca se poate sa ma sfatuiti incontinuarie. Va multumesc din suflet!
Avocat necinstit
dantzake
va salut,
am angajat un avocat care m-a reprezentat intr-un proces mai lung,dar de la un timp este prea ocupat sa mai continue ce am inceput si din acest ... (vezi toată discuția)