avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Citatii - somatii plata
Discuție deschisă în Executare silită

Citatii - somatii plata

Buna ziua si bine v-am gasit,

Am nevoie de ajutorul dvs, pentru a sti cum este cel mai bine sa procedez.

In baza unui contract de vinzare - cumparare, societatea mea, achizitiona bilete de transport extern de la alta societate. Aceasta colaborare dureaza de cel putin 4 ani, si pina acum nu a fost nici o problema, dar acum...se pare ca este.

Deci, inca de anul trecut, de prin vara, am inceput sa intarzii cu plata facturilor, soldul catre aceasta societate fiind de aproximativ 13.000 ron. Din oct anul trecut si pina on febr anul curent, nu am mai achitat aproape nimic, iar in februarie am inceput din nou sa fac plati partiale, in vederea stingerii acestui debit.

Astazi, adica 23.04.2010, am primit o citatie de la Judecatorie, in calitate de creditor .

Acum vin intrebarile:
1 - daca eu am inceput sa fac plati ( chiar si partiale) conteaza?
2 - trebuie sa ma prezint la judecatorie?
3 - daca exista vreo solutie de a opri acest "proces"?

Va multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: woodart , utilizator 00:07, 24 Aprilie 2010
Citit cu atentie pe citatie si vedeti ce scrie : somatia de plata, ordonanta de plata, pretentii ?
Pe citatia emisa de Judecatorie,scrie" somatie de plata si cheltuieli de judecata"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa CRIM CRIM Am primit azi un plic de la un executor judecatoresc si era sa fac infarct dupa ce l-am lecturat.Eram instiintata ca am conturile firmei blocate ptr o suma de ... (vezi toată discuția)
Factura dupa expirare contract mona rogoz mona rogoz buna seara . am o firma la care sint aasociata cu sotul meuel fiiind adm. in ianuarie 2008 am inchiriat un spatiu durata contract 1 an deci pina in 30 dec ... (vezi toată discuția)
Bilete de ordin refuzat la plată din lipsă de disponibil: care sunt pașii legali pentru a ne recupera banii? tebaatusasula tebaatusasula Buna ziua, Noi ( societate comerciala ) am furnizat materiale si manopera ( executie lucrare ) unei alte societati. Aceasta din urma are un sold restant in ... (vezi toată discuția)