buna seara . am o firma la care sint aasociata cu sotul meuel fiiind adm. in ianuarie 2008 am inchiriat un spatiu durata contract 1 an deci pina in 30 dec 2008.in februarie a venit contabila lor cu o factura sa semnez suma fiind chiria pe dec ian febr .am platit val chiriei pe decdeci partial acum primesc citatie cu anexa catre judecatorie [pt restul chiriei pe ian si febr si plus penalitati. eu am semnat factura dar nu sint nici angajataa nici nu am drept de semnaturaCe se intimpla in acest caz
Depuneti intampinare si solicitati respingerea cererii intrucat contractul a fost incheiat pana pe 31.12.2008, iar prin actiune vi se cere plata unei chirii pe o perioada in care nu ati utilizat spatiul, iar contractul incetase.
E bine sa luati legatura cu un avocat sau consilier juridic pentru a vedea toate actele si ava pregati apararea.
Verificati si urmatorul aspect..asta daca intradevar nu mai folositi spatiul....sa nu fie trecut in contract ca acesta se prelungeste tacit daca niciuna din partile semnatare nu-l denunta.