avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... factura dupa expirare contract
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

factura dupa expirare contract

buna seara . am o firma la care sint aasociata cu sotul meuel fiiind adm. in ianuarie 2008 am inchiriat un spatiu durata contract 1 an deci pina in 30 dec 2008.in februarie a venit contabila lor cu o factura sa semnez suma fiind chiria pe dec ian febr .am platit val chiriei pe decdeci partial acum primesc citatie cu anexa catre judecatorie [pt restul chiriei pe ian si febr si plus penalitati. eu am semnat factura dar nu sint nici angajataa nici nu am drept de semnaturaCe se intimpla in acest caz
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 19:36, 10 Decembrie 2009
Depuneti intampinare si solicitati respingerea cererii intrucat contractul a fost incheiat pana pe 31.12.2008, iar prin actiune vi se cere plata unei chirii pe o perioada in care nu ati utilizat spatiul, iar contractul incetase.
E bine sa luati legatura cu un avocat sau consilier juridic pentru a vedea toate actele si ava pregati apararea.
Verificati si urmatorul aspect..asta daca intradevar nu mai folositi spatiul....sa nu fie trecut in contract ca acesta se prelungeste tacit daca niciuna din partile semnatare nu-l denunta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contr. de inchiriere spatiu reziliat flori2006 flori2006 Buna ziua! Am mare nevoie de un sfat urgent. Am inchiriat un spatiu comercial de la o societate comerciala, sau cel putin asa am crezut.Contractul de ... (vezi toată discuția)
Am fost scosi din spatiul inchiriat... corys1109 corys1109 Avem un contract de inchiriere intr-un mall.Era prevazut in contract ca ne pot scoate din spatii cu un preaviz de 5 zile pentru diferite lucrari in spatiile ... (vezi toată discuția)
Plangere potrivit 215, alin 2 cpen dani2011 dani2011 In urma cu aproape 6 ani am semnat un contract de inchiriere spatiu (apartament) pentru punctul de lucru al unei SC. La data semnarii contractului, august ... (vezi toată discuția)