avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... State de plata nesemnate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

State de plata nesemnate

Va salut.
Sunt angajat al unei firme din Galati, ce are ca obiect de activitate constructiile.Sunt angajat de peste 5 ani de zile, dar de vreo 3 ani si ceva eu nu am mai semnat statul de plata.Este legal?
A colegi care au fost dati in somaj in luna decembrie, ca un "'ajutor"',si care au lucrat in continuare cand a fost nevoie, fiind platiti la zi.Cand au fost dati in somaj au descoperit ca figureaza cu 8 luni concediu fara plata in anii din urma, pentru care nu au facut niciodata cerere.E legal.
Va rog sa-mi dati un raspuns,Multumesc
Cel mai recent răspuns: maximus81 , utilizator 08:56, 6 Mai 2010
pentru ceea ce afirmati dv. angajatorul a procedat ilegal si abuziv. aveti posibilitatea sesizarii ITM-ului si a organelor de politie pentru fals.
Va multumesc pentru raspuns, as mai dorii sa stiu adresa ITM de mail unde sa trimit o sesizare.Si daca se poate as vai dorii sa aflu ceva: angajatorul este obligat sau nu sa plateasca spor de vechime?, pe cartea de munca am 20 ani vechime.Daca eu am studii superioare de scurta durata,(subinginer constructor), si la angajare au cerut expres ca candidatii sa aiba studii superioare, este obligat angajatorul sa ma retribuiasca conform studiilor?
Detalii de contact pentru ITM Galati, precum si modelul de sesizare il puteti gasi pe site-ul institutiei, si anume
[ link extern ] /
As Mai dorii sa aflu ceva: angajatorul este obligat sau nu sa plateasca spor de vechime?, pe cartea de munca am 20 ani vechime.Daca eu am studii superioare de scurta durata,(subinginer constructor), si la angajare au cerut expres ca candidatii sa aiba studii superioare, este obligat angajatorul sa ma retribuiasca conform studiilor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporul de vechime maximus81 maximus81 As dori sa aflu ceva: angajatorul este obligat sau nu sa plateasca spor de vechime?( pe cartea de munca am 20 ani vechime).Daca eu am studii superioare de ... (vezi toată discuția)
Majorarea salariului stefan_ruxandra stefan_ruxandra am si eu o intrebare.am inteles ca, conf unei hotarari salariul brut al personalului cu studii superioare creste de la 880 la 1000 lei. vreau sa va intreb daca ... (vezi toată discuția)
Incadrare in munca ContSters420358 ContSters420358 Buna! sunt absolventa unui Institut de subingineri din 1981 si de 20 ani lucrez ca bibliotecar cu studii medii la o universitarte. As dori sa stiu daca as ... (vezi toată discuția)