avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Regim constructie pe teren extravilan
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Regim constructie pe teren extravilan

Construirea unei sere de legume, impreuna cu anexele ei gospodaresti (sala de sortare, de incalzire, de procesare )- care va fi realizata pe un teren situat in extravilan, este asimilata art. 3 (1) lit h din L 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii " ....anexele gospodaresti ale exploatatiilor agriclole situate in extravilan"?

Respectiv este considerata constructie provizorie care necesita autorizatie de constructie provizorie sau constructie definitiva, care necesita autorizatie de constructie definitiva?
Cel mai recent răspuns: RAMELA , utilizator 12:47, 23 Aprilie 2010
Dupa parerea mea ati incadrat din punct de vedere juridic corect in baza art. 3. alin. (1) lit. h) din Legea nr.50/1991
Buna ziua si multumesc pentru raspuns.
Aveti idee carui Organism ar trebui sa ma adresez in vederea obtinerii unei corespondente oficiale. Respectiv cine este abilitat sa interpreteze aceasta lege?
Oficiul de Cadastru?... Primaria? ( Care este vai mama ei- fiind in zona rurala uitata de lume si de timp )..
Va multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie pentru solar aleahimairam aleahimairam Buna seara. Va rog sa ma lamuriti si pe mine . Este necesara o autorizatie de constructie pentru un solar de legume? precizez ca solarul nu are fundatie. va ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie demontabila ? earth_voice earth_voice Buna ziua ! Intentionez sa construiesc o cabana mica (4x5 m) din lemn, fara fundatie, pe butuci de lemn sau pietre, in intravilan rural. Va rog sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)
Am nevoie autirizatie pt : Bebe Anton Bebe Anton Buna ziua am o intrebare, daca am nevoie de autorizatie pt amplasarea unei copertine deasupra unei vitrine a unui magazin comercial? (vezi toată discuția)