As dori,daca poate,cineva sa ma indrume sau sa ma ajute cu un sfat in problema mea!
Locuiesc impreuna cu familia la apartament proprietate personala in oras si as dori sa iau o bucata de teren de aprox. 1000mp de la primarie, sub forma de concesiune sau chiar sa-l cumpar pt. a face din el o gradina.
Mentionez ca am crescut la casa ,iar statul la bloc ma innebuneste, pe langa faptul ca i-mi place f.mult sa lucrez la gradina.Varianta de a ma muta la casa nu e posibila deoarece diferentele de valoare sant foarte mari.
Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat,va multumesc anticipat!
Problema este ca locuiesc intr-un oras de munte unde terenurile care se preteaza la ceea ce doresc eu cred ca sant mai limitate.
Intrebarea este: la cine trebuie sa ma adresez pt. a afla daca sant terenuri disponibile?
La primarie. Faceti o cerere in acest sens catre primar, iar in functie de raspunsul primit, actionati in consecinta.
Legea 215/2001 prevede ca terenurile proprietate publica/privata ale unitatilor administrativ teritoriale se concesioneaza, inchiriaza sau vand (dupa caz) doar prin licitatie publica, asa ca trebuie sa va inarmati si cu ceva rabdare...